Interieur

Wat is het leuk om je eigen stek te hebben die je volledig kan inrichting volgens jouw smaak en wensen en waar je je echt thuis voelt. Interieur omvat veel, maar het belang van de juiste kleuren van verf of behang kan niet overschat worden. Weet je zelf perfect wat je wil, fijn zo! Twijfel je toch een beetje, dan brengen we met plezier een staaltje aan, zodat je overtuigd kan worden van je keuze. Wanneer je echt geen idee hebt hoe je het wenst aan te pakken, dan is de hulp van een kleurexpert altijd mooi meegenomen. Kies je voor ons , dan nemen wij deze kost graag op ons, zodat wij ook zeker zijn dat jij je droominterieur krijgt.

We helpen je hier ook graag al op weg om wat inspiratie op te doen. Surf naar de website van Colora en droom alvast weg van je nieuwe interieur.

De tijd waarin je enkel kon kiezen tussen behang of verf, is ook reeds lang voorbij. Steeds meer nieuwe decoratieve technieken worden geïntroduceerd om een muur dat speciale cachet te geven, zodat het een echte blikvanger wordt. Vraag ons hiernaar bij ons plaatsbezoek en we nemen alvast ook enkele stalen voor je mee.

Maroc Original van Boss Paints
Lime Stone Concrete van Boss Paint
kleurexpert
nieuwe technieken

Meer en meer klanten kiezen ook voor vliesbehang , omdat dit barsten en oneffenheden voorkomt en zorgt voor een perfect egaal oppervlak om te beschilderen. Kies je vervolgens voor twee of drie lagen? Afwasbaar of niet? Geen idee? Kom langs bij onze showroom, Molenstraat 1 in Deerlijk om het verschil te zien en een gefundeerde keuze te maken.

Tenslotte hebben we al meerdere keren een kamer volledig een eigen karakter gegeven door middel van muurstickers .

Muursticker
Wall Art Muurstickers